/
/
2
0
0

Αποστάσεις απο το ξενοδοχείο

  • 8 χιλιόμετρα απόσταση από την ιστορική πόλη του Ναυπλίου
  • 2,5 χιλιόμετρα απόσταση από την τουριστική περιοχή Τολό
  • 3 χιλιόμετρα απόσταση από το γειτονικό ψαροχώρι Βιβάρι
  • 7 χιλιόμετρα από την ιστορική πόλη Τίρυνθα
  • Κοντά στη Νεμέα με τους φημισμενους αμπελώνες
  • 40λεπτά απόσταση από το Ιστορικό Θέατρο της Επιδαύρου
  • πολύ κοντά σε εκκλησίες και μοναστήρια
Ναύπλιο, η πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας

Από την αρχή της ελληνικής επανάστασης το 1821 μέχρι και το 1834, το Ναύπλιο υπήρξε η πρώτη ελληνική πρωτεύουσα. Σήμερα, θεωρείται ως ένα από τα μεγαλύτερα τουριστικά θέρετρα της Ελλάδας, και συγκαταλέγεται στους κορυφαίους προορισμούς που πρέπει κανείς να επισκεφτεί, καθώς φιλοξενεί πολλά ιστορικά μνημεία και τοποθεσίες. Οι επισκέπτες μπορούν είτε να διοργανώσουν ημερήσιές εκδρομές προς την Αθήνα ή να επισκεφτούν το Ναύπλιο για το σαββατοκύριακο, είτε για τις διακοπές τους καθώς διατηρεί ακόμα τη λάμψη και τη δόξα μιας άλλης εποχής, γοητεύοντας τους επισκέπτες μέχρι σήμερα.

Ξεκινήστε τη ξενάγηση σας στη παλιά μεσαιωνική πόλη, ανεβείτε τα 999 σκαλοπάτια για να φτάσετε στο κάστρο Παλαμίδι, επισκεφτείτε την ιστορική βραχώδη χερσονησίδα Ακροναυπλιά, πραγματοποιήστε έναν απόπλου μέχρι το Μπούτζι και θαυμάστε τα μουσεία, τα αγάλματα και τα ιστορικά κτίρια της περιοχής. Από το Ναύπλιο μπορείτε επίσης να πραγματοποιήσετε μια ημερήσια κρουζιέρα στα κοντινά νησιά Ύδρα & Σπέτσες.

Ενδιαφέρουσες εμπειρίες στο Ναύπλιο

Οι επισκέπτες που ψάχνουν να ζήσουν τις πιο ενδιαφέρουσες εμπειρίες στο Ναύπλιο, έχουν τη δυνατότητα να επισκεφτούν τη ιστορική πόλη της Τίρινθας, να γευτούν φρέσκα ψάρια και θαλασσινά τις τοπικές παραδοσιακές ταβέρνες μπροστά στη θάλασσα, σε γραφικά χωριά όπως το Βιβάρι, να δοκιμάσουν εκλεκτές ποικιλίες κρασιών στους φημισμένους αμπελώνες της Νεμέας, να παρακολουθήσουν μια θεατρική παράσταση στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου, να κάνουν αναδρομή στην ιστορία και στους αρχαιολογικούς χώρους των Μυκηνών, ή απλώς να απολαύσουν την μέρα τους στα αξιοθέατα του Ναυπλίου και να ανακαλύψουν τις θαυμάσιες τοποθεσίες αυτής της μαγικής περιοχής της Αργολίδας.

Αξιομνημόνευτες διακοπές στο Ναύπλιο

Σε μια εξαίσια τοποθεσία στη παραλία του Δρεπάνου, μόλις 8 χιλιόμετρα από την ιστορική πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας το Ναύπλιο, 2,5 χιλιόμετρα από τη τουριστική περιοχή Τολό, το τεσσάρων αστέρων ξενοδοχείο The Grove Seaside στο Ναύπλιο, προσφέρει στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν εκδρομές σε όλη τη Πελοπόννησο, να επισκεφτούν μερικές από τις πιο φημισμένες παραλίες, μνημεία και αξιοθέατα της περιοχής, ενώ ταυτόχρονα απολαμβάνουν τις αξέχαστες διακοπές τους στο Ναύπλιο με την οικογένεια και τους φίλους τους.